Рецепта за палачинки | Руски палачинки



Необходими продукти:

500 мл. краве прясно мляко
2600 гр. брашно
330 мл. олио
41 с.л масло
53 бр. яйца
67 гр. суха мая
7 20 гр. захар
8 2 щипки сол

Начин на приготвяне:

Сложете всички продукти в подходящ съд, който ще ги събере с изключение на млякото.Започнете да доливате бавно млякото като продължавате да разбърквате.

Разбъркайте ги с помощта на пасатор би станало най-равномерно.Оставате тестото за малко за да втаса.
Сместа трябва да наподобява гъстотата на боза, ако не постигнали този резултат долейте мляко, ако е необходимо.

Тигана трябва да бъде нагорещен и се омазнява с малко олио или масло. Палачинките се пържат от двете страни докато се зачервят.

Следва да навиете палачинките на руло и да изберете подходящ пълнеж сладко, сирене или др.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.